Söndag all week..

Söndagen uppspelas hela tiden, såfort jag blundar, såfort jag försöker tänka på nåt annat är bilden där, samtalet från mamma, chocken, tårarna, hur jag vinglar in på sjukhuset, upp på avdelningen, ser mamma, går raka vägen fram och kramar henne, gråter, säger inte ett ord.. Hur vi sen går in i rummet, där ligger hon, blek, kall, livlös..
Alla bilder, hela söndagen, då va allt som en dimma, men nu ser jag allt klart, dem försvinner inte, sitter fast på min horhinna..
Jag vet inte om jag vill bli av med bilderna, för då är jag rädd att glömma, men samtidigt vill jag inte ser det varje gång jag blundar.. Det gör ont, smärtan är den värsta någonsin.. Är det såhär det känns att förlora någon på riktigt vill jag aldrig känna det igen..
Visste hon, hade hon någon aning om hur mycket hon faktist betydde för mej? Hur mycket jag faktiskt älskade henne? Nu i efterhand ångrar jag att jag nog aldrig sa det till henne, för jag börjar tvivla på om hon visste.. Varför alltid komma på sånt försent?

Jag visar inte såmycket att jag är ledsen, en stark fasad av tillgjort skratt och glada miner, men bakom hela fasaden finns det inget annat än världens minsta människa på jorden just nu, när jag är själv kommer alla tårar, tankar och minnen, jag vågar gråta, jag saknar dej..


Gamlamormor, det va egentligen inte din tid, och jag tänker inte dra nåt tjaffs om Gud, för honom tror jag inte ett dugg på, däremot så tror jag att du kände att det va dags, du hade fått 5:te generationen, ett barnbarnbarns barn, du hade fått att du önskade tror jag, därav inget behov att kämpa längre.. Jag önskar att jag kunde vara lika stark som dej..

Vila i Frid !

Vila i frid Gamlamormor <3

Nu har det hänt, det vi alla visste skulle hända, men som ändå kom som en chock.. Hon dog, kl 08.40 i morse dog hon, om somnade in.. Detta va tredje gången på ett år som hon hade lugninflammation.. Första gången hon fick det trodde vi att hon inte skulle klara sej, men det gjorde hon, så varför skulle hon inte göra det denna gången oxå? Men det gjorde hon tyvärr inte..
Samtalet från mamma vid halv 10 imorse kom som en chock.. Jag visste inte hur jag skulle reagera, jag hörde inte riktigt vad hon sa, ändå brast jag ut i gråt.. Jag åkte in till sjukhuset och mötte mamma och moster där, gick in till henne, tog henne i handen, och bara grät.. Sen kom min kusin in, hon brast i gråt även hon..
Men hon såg fridfull ut där hon låg i sängen, precis som att hon bara låg och sov.. Jag stod och väntade på att hon skulle öppna ögonen, titta på oss och säga att allt är bra, att hon mår bra, men väntan va förgäves, för hon öppnade aldrig ögonen..
Jag har nog fortfarande inte rikigt kopplat att hon är borta, jag gråter, men det känns som om jag inte riktigt fattar varför..
Hon skulle ju inte dö nu, hon va ju frisk och helt klar i huvudet, det va inte menat att hon skulle dö.. Hon har ju överlevt så mycket, hon hade en sån livsglädje och vilja, och nu är allt borta, bara på en sekund försvann allt, hon försvann, min älskade gamlamormor..
Nu kommer man bara gå och vänta på att telefonen ska ringa, och att det ska stå hennes telefon nr.. Men det kommer den ju inte, och det är nog det som kommer vara jobbigast just nu..

Vila i frid Gurli Jönsson
1922-12-22 - 2009-02-22
Älskad mamma, mormor och gamlamormor..
Vi saknar dej..





"you're owed to them to be the very best version of your self..
The version where you fight for what you want.. The version where you're not afraid to be great..
You're better for them when you live in your dreams.. And there is nothing selfish about that"

Trust me on this..

När du minst anar det, kommer ditt liv att förändras..

Jag har inte bloggat på länge, kände att det va dax, men jag har egentligen inget att skriva..

Nanana ^^

Tatueras idag :D Inget nytt dock, bara fixa gamla :P
Lycky me typ :P

though I walk through the valley of the shadow of death, I fear no evil..

though I walk through the valley of deep darkness, I fear no harm ..



If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

But you're just a boy
And you don't understand
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Because you've taken her for granted
And everything you had got destroyed

"make a wish, place it in your heart..
anything you want, everything you want.."

RSS 2.0