the part that will never be taken away..

It's you.. It has always been you..
You are the one that makes my heart
go slower and faster at the same time..



Jag trodde jag va över det.. Att det hade försvunnit.. Att känslorna va lagda åt sidan..
Men jag känner att det inte är så.. Jag kan inte bara låta det försvinna.. Jag vill inte..
Det gör ont i mej att känna såhär, men det är den ända sanningen, och jag vill inte att den ska försvinna..
Då kommer tillslut hela mitt liv bli baserat på en ända sort lögn..
Att det kan kännas bra att det kan gå månader utan att höra från dej är kanske fel.. Men när dagen väl kommer
som jag fruktar så, dagen då jag möter nåt som påminner så fruktansvärt om dej, det är då jag verkligen känner att det är äkta, när man tror att man har gett upp, fast när man blir påmind är hoppet starkare än någonsin..
Jag får andnöd och hjärtat hoppar över slag.. Då är det kärlek, inte sant? Men varför kommer tårarna?
Det är bara synd att du inte ser.. Inte förstår vad jag känner..
Men alltid när jag har bestämt mej, bestämt mej för att gå vidare, inte låta mej känns såhär, alltid när det känns som om jag är påväg, verkligen på god väg att släppa taget, då, då passar det att dyka upp, precis som att du känner det på dej, precis som att du inte vill att jag ska släppa det..

Ca 6 månader har gått snart, sen allt detta började..
Orden kommer snart komma, vare sej jag vill eller inte..
Jag kan snart inte hålla de inne mer..

Somebody once told me..

That you can be anywhere when your life begins..
When the future opens up infront of you..
And you may not even release it at first..
But it's all ready happening..


Helgen va helt lugn, helt underbart va det.. Träffade Nicke, min kusin, som jag inte har träffat på säkert ett år :) Mega kul va det, hans beteende har inte förändrats ett dugg mot mej :P Haha..
Lika odrägligt trevlig som vanligt of course :P
Sen igår så flyttade jag hem till föräldrarna igen, kändes rätt skönt faktist :) Saknat mina katter ju..


För övrigt har det inte hänt så mycket.. Mer än att jag kommer få uppskrivning snart om jag skärper mej :D
Därför ska jag till Körskolan imorrn och plugga innan jobb :D Sen är det fackmöte som gäller på jobb i en timme :(
Men de överlever jag :)

På lördag blir det nattbowling som gäller med Lina, Rifve, Nitton och kanske Paddy och några till :) Och det kommer nog bli Tura först :P Det kommer säkert att bli kulit :)
Synd bara att jag ska jobba kl 6 på söndag morgon, så jag kan inte följa med ut på kvällen efter Bowlingen :( Men det va som Rifve sa, vi får ta och hitta på nåt nästa helg oxå så att vi kan ta igen att jag inte kunde följa med ut, och det tycker jag lät som ett bra förslag :P



I still panic some times..
Forget to breathe..
But i know, i know there's something beautiful in me..
A beauty which you held up for me to see..
A strength that can never be taken away..

Nästan skratt-retande..

Haha jaa, ni är nästan skratt-retande.. Så roliga så ;) Maha ;D

Detta kommer att bli så bra så ;)



147 dagar till Magaluf nu :D

Måste bara säga detta..

Angelica, du är fan tragisk som inte vågar skriva att kommentarerna är från dej xD
Trodde du inte att jag skulle fatta det eller? :P
Men du, det är klar att jag är stolt över att jag hänger med grabbarna ;) Jag umgås lixom inte med dem för att jag trivs i deras sällskap xD Absolut inte.. Det är bara för att kunna skryta lixom ;D Absolut xD

Du vet absolut ingenting alls, så du borde verkligen hålla din mun stängd..
Du fattar verkligen inte hur illa omtyckt du är.. av
ALLA typ..
Det är nästan sorgligt asså !



HIF förlorade mot PSV idag, synd faktist :(
Men det va fan värt att stå i kylan ett tag :D

Oj, det va ett tag sen..

Haha, vissa människor är bra patetiska och omogna trots allt.. Tänker inte nämna några namn ÄN! Men det kommer så småning om, kan dock säga att det är en viss Tjej iaf :P Mega komisk är hon asså, tycker nästan synd om henne :D Haha.. Eller egentligen inte, men vi kan ju låssas iaf xD

Om folk nu tycker att jag klagar på onödiga grejor så tycker jag faktist att dem kan låta bli att läsa min blogg, det jag skriver är upp till mej att skriva, om jag vill klaga på smågrejor så låt mej göra det :) Det angår inte dej, det skadar inte dej, och framförallt, det handlar inte om dej, så varför änns bry sej att orka lägga ner energi på att änns kommentera mitt/mina inlägg? Jag kan nog nästan lista ut vem det är som har skrivit det oxå tror jag :P Din medicin kommer nån dag den med ska du se ;) Vänta bara ;D

Förövrigt har det inte hänt så mycket, festade i fredags, tog det lugnt i lördags och Umgicks med Rifve, Fredde, Anton, Nicklas och Lina i söndags :) Mycket roligt hade jag och Lina åt dessa nördar :D Haha.. "You are still a virgin in my eyes" HAHA, Lina, kommer du ihåg ? :P

Idag ska jag till körskolan och göra en av repetionerna innan min öppskrivning :) Känns rätt bra, känns som att jag kommer att ha mitt körkort till sommaren :D Mega gött är det :D
Sen efter det ska jag hem till Köhler, han bjuder ju på middag
(Makaroner och Falukorv måste tilläggas) :) Och så ska vi kolla på Sweeney Todd :D Rifve lär väll oxå dyka upp om han inte har somnat, han snackade om det innan iaf :D Tihi.. Ska bli trevligt att umgås med dem :) Träffar dock Rifve varje dag ändå eftersom att vi jobbar på samma jobb :P Haha..

150 dagar kvar till Magaluf! Dagarna räknas ner och jag och Anna kommer allt närmare :D

Nej, nu ska jag dricka kaffe, sen ska jag vidare till körskolan..


"Our deepest fear is not that we are inadequate..
Our deepest fear is that we are powerful beyond measure..
It is our light, not our darkness that most frightens us..
Your playing small does not serve the world..
There is nothing enlightened about shrinking so that other people won't feel insecure around you..
We are all meant to shine as children do..
It's not just in some of us; it is in everyone..
And as we let our own lights shine, we unconsciously give other people permission to do the same..
As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others"

Alla hjärtans dag !

Alla hjärtans dag nu.. Årets mest överskattande dag !
Den får en bara till att få ångest !

Alla som har en partner kan visa sin kärlek till den vilken jävla dag som helst, när som helst och hur som helst.. Varför just på alla hjärtans dag? Varför ska det finnas en dag som får alla ensamma att må dåligt?
Det ända dem hör runt omkring sej är typ "Ååh, alla hjärtans dag, jag vet inte vad jag ska hitta på mej min pojkvän/flickvän, jag vet inte vad jag ska ge min pojkvän/flickvän, jag vet inte vad jag ska laga för fin middag till min pojkvän/flickvän" Nee, men vafan, va glad att du har nån att dela grejor med iaf.. Sluta tänka på såna småbagateller..
Tänka på alla ensamma stackare som inte har nån att dela nåt med.. Dem kan inte änns undra vad dem ska ge eller få av/till nån.. Alla tänker säkert nu "Men vafan, vad glad att du slipper tänka på sånt jobbigt" Men så är inte fallat.. Fallet är att man mår dåligt över att få sitta och lyssna på hur folk planerar sin alla hjärtans dag.. Precis som att det verkligen skulle vara nåt speciellt.. Det är en vanlig jävla torsdag för guds skull.. Spendera den med din partner som du brukar göra en vardag.. Varför göra en så stor grej av allt?
Jag skriver inte så nu bara för att jag e singel.. Utan för att jag har ALLTID tyckt att Alla hjärtans dag har varit överskattad.. Även när jag har haft pojkvän på denna dag..
Jag menar visst att man ska spendera dagen med sin partner, det förstår jag med, det gjorde jag.. Men varför göra allt så komplicerat? Va nöjd med det du har och ta vara på det.. Sluta tänka på allt avancerat kring er förhållande.. Det blir inte bättre för att ni går och köper blommor och choklad och presenter.. Ni kan ju inte bli mer omtyckta än vad ni redan är lixom..
Men om ni nu verkligen ska göra allt avancerat bara för att det är alla hjärtans dag så kan ni väll hålla det för er själva? Eller iaf tänka er för 2 ggr innan ni yttrar er om det för att ni kanske säger det till en person som är ensam.. Det skär i hjärtat på den som verkligen längtar efter någon..

Faan vad jag tycker denna dagen är överskattad..
Helt sjukt att man inte kan skippa denna dagen.. Man kan visa kärlek vilken jävla dag som helst på hela året..

How was it like then ?

Jaha, då landade man här igen.. Inget bättre för sej :P
Har inte här såmycket sen sist jag skrev här, vilket var innan idag dock :P

Stack ut till pappa innan jag började jobba.. Hade på mina bruna linser.. Så frågade honom om jag inte va fin, så frågade den idioten mej, Vadå, håret eller? Nee, pappa, jag brukar inte ha bruna ögon.. Brunar du inte? svarade han då.. Ja, jag vet väll inte, jag kollar inte på dina ögon.. Det va vad jag fick till svar från honom..
Och uppmärksamma då att sist jag hade blåa linser fick jag svaret "Men vadå, har inte du alltid haft blåa ögon?" Nej pappa, det är din son som har blåa ögon..

Alla på jobb såg iaf skillnaden :) Tur att nån gör det :) Köhler med :) Han tyckte att det va obehagligt att se mej i en annan ögonfärg när man va van att se mej i gröna ögon :P


Jobbade till halv 12 idag/inatt.. Efter det stack man ner till Sams bar och sa hejdå till Rifve, Köhler och grabbarna, dem man kände förstås :P Där finns ju dock en grabb som är sjukt jävla söt asså.. Men det förblir min lilla hemlighet ner till graven om vem den personen är.. Ingen mer än jag som ska veta..
Iaf.. Snackade lite med Rifve och Köhler innan dem skulle sticka till Holland.. Bestämde att om inte Köhler har förfest på fredag så ska Rifve ha det :) Så det fixade sej iaf :) Nu får ni fan se till att hålla det med ;)
Ha så kul i Holland grabbar så hörs och ses vi när ni kommer hem :)


Sitter och väntar på Musen och Jonas nu som ska komma och hämta mej, sen ska vi kolla på Boggyman eller hur det stavas :P Haha.. Skitsamma, den verkar läskig iaf :) Sen ska man sova själv efter det.. Jag tror att jag kommer att dööööö... :/ Skitsamma, grabben är söt ändå ;)


"I really need someone to lean my head on.. I wish that would be you"

don't you see..

Vatt och solat precis.. Skönt som fan måste jag säga :P
Måste sola minst 2 ggr till innan måndag, för sen ska jag fylla i mina tattoos.. Och då kan jagh inte sola på typ en månad eller nåt.. Nog moget ju.. Men nu är jag ju brun så det räcker ett tag fram över ;) Haha..
Sen när tatueringarna har läkt ska jag börja sola igen tills nästa tattoo kommer ;) Haha..


Igår på jobb fick jag och Marie oss ett gott skratt :P
Niklas som jobbar på laken, "stationen" bredvid vår sa nåt väldigt passande :P
Han sprutade vatten på mej förra veckan, så gav jag igen igår.. Så har han en vattenslag på din plats och vi en på vår..
Så fick han för sej att han skulle spruta med våran vattenslang..
Zarah: Nej för fan, inte våran slang, du har en egen att använda..
Niklas: Haha jaa, men den får jag ju inte använda här fattar du väll..
Zarah stod då som ett stort frågeteckan innan hon fattade och Marie asgarvade..
Tillslut fattade ju jag och började asgarva jag med :P Det va roligt när man va där och hörde det :P


Nu ska jag faktist ställa mej och diska, sen ska jag duscha, sen åka till jobb :P


"Sometimes you don't get what you wish for, but sometimes you get even more.."

158 dagar kvar till Magaluf..

I just saw your face !

That makes me want to be with you for a while..

Jobbade igår (söndag) som vanligt, 3dje helgen i rad, tror jag börjar bli arbetsnarkoman :P Precis som min Far :P Men det är ju så, Jag är ju pappas lilla flicka ;) Hehe..
Efter det stack man hem till Musen och kollade på Bee movie :P Rätt rolig faktist, fast Alvin och gänget är lätt den bästa :D Sen sov jag där, vaknade halv 10, för att jag skulle iväg, tyckte ju att Musen skulle med, så jag va nog lite jobbig mot honom :P Haha.. Men han blidde inte arg på mej iaf :D Tur va väll det :P
Sen gjorde man dem ärendena man skulle, stack hem, såg att linserna hade kommit, stack och hämtade dem, så nu har jag Bruna och Blåa ögon istället för GrönBruna :P
Nu väntar jag på att mamma ska komma :) Sen ska hon köra mej till Jobb och lämna mat till mej, min mamma är bara för snäll :D:D

Träffade mitt lilla Hjärta Linus i lördags :D Mega roligt, som jag har saknat dej hjärtat :)
Du är en av dem bästa :) We will forever be friends :)


Skulle egentligen solat idag, men nee, det sket sej, för Zarah pallade ju inte gå dit :P Även om jag va halv-vägs när jag hämtade ut mina linser ;) Haha.. Latmask jag är :P



Satt och tittade i tidingar igår på jobb, på modesidorna.. Jag fattar inte hur dem kan kalla det mode, kläderna är ju hur mega fula som helst. Jag skulle ALDRIG få för mej att änns testa kläderna.. Fast sen å andra sidan, det är ju mej vi snackar om :P Haha.. Men iaf, tillbax till poängen, vem betelar så mycket för så fula kläder? Joo, såna märkesbögar, bara för att där står Dolce Gabbana, eller nåt annat jävla märke på dem.. Seriöst, blir ni förblindade av märket så att ni inte ser hur kläderna ser ut? :/ Det är fan illa..

Nee, nu har jag fått skriva av mej lite om det, kändes ganska bra.. Fast jag vet att det finns personer som sitter och tänker nu "Jävla tönt, du kan fan ingenting om mode.." Nee, kanske inte, för jag vill INTE kunna nåt.. Varför vara som alla andra lixom? :/ Det kommer man ju inte långt med..


Nu ska jag ringa min mamma och kolla om hon kommer, sen ska jag göra vid mej och sticka till jobb :)
I hope you enjoy reading my shit ;)


159 dagar till Magaluf :) Det börjar närma sej ;)

What if I would die for you ?

Would you understand my feelings then ?

Gårdagen va helt OK :) Jobbade fram till halv 3.. Sen stack jag och Kit och solade, sen blev det Väla för våran del :P Där handlade vi nya stavar till tungorna :P Sen handlade Kit 2 tröjor och strumpor, sen käkade vi.. Väl hemma började jag må illa som fan, trodde verkligen att jag skulle kräka, så jag somnade en stund, vaknade, mådde fortfarande illa, fast inte så mycket.. Sen kom Musen och Jonas och hämade mej, hämtade upp Tommy på vägen sen hem till Musen och kollade på Blair Witch project, för jag har ju inte sett den innan.. Efter det stack bi ut på Spökrunda, det va rätt roligt faktist :P
Sen va man hemma vid halv 3 på natten eller nåt.. Då kom Ica hit en runda, Jävla fyllekaja det där, fast man fick ju trevligt sällskap ett tag iaf ;) Haha.. Myspys och sånt :P Sen va han tvungen att dra för han fick sms om att hans polare låg på sjukan :/


Idag ska man bara umgås med Kit och kanske några till om dem känner för det :) Ska laga lite mat och så, sen bara ta de lugnt :) Mycket trevligt tycker jag :)


"In a little, kinda scrowed up way, it's like we belong to each other..
It's like we have each other, even if we don't really have each other,
but we don't have anyone else ether..
It's kinda wierd, if you've never been in this situation, you can't really understand it..
But I like this feeling, it's not complicated at all.. It's just what it is, It's no feelings at all..
I really can get used to this, this whole not complicated thing.."


image23
 
The tears and the pain in my heart is real..
Can't you see what you've done to me ?
I can't believe you made me feel this way..

Nothing like us !

Jaha, då har man vatt och tränat idag, kändes skitskönt faktist.. Fast imorrn kommer det nog inte kännas lika skönt dock.. Haha.. Men det gör inget.. Detta är iaf nåt jag ska hålla fast vid och fortsätta med :D Kit visade lite idag och så, så hon och jag ska börja träna tillsammans, fast det tråkiga är att jag bara kan träna varannan vecka, men det gör inget, det är träning iaf :)
Haha, jag och Kit fick frågan IDAG IGEN om vi var syskon :P Vi måste nog va lika ändå om man inte känner oss.. Men det är klart, nu har vi nästab börjat svara ja när folk frågar :P Haha.. Lite komiskt är det :P
Och Musen tyckte att det va helt sjukt att 2 personer kunde va så lika både utseende och beteende mässigt utan att änns vara släkt med varandra ;D Tihi..


Förövrigt så har jag skrivit i papperna till facket, så nu går jag med där oxå :P Känns bra som fan nu att allt börjar falla på plats :) Jobb, vännerna, familjen, allt.. Utom då denhär förbannade kärleken som jag för tillfället har lagt på hyllan, har ju inte tid med sånt trams nu.. Ska lägga ner min enegi på allt annat istället, på saker som faktiskt är värd min enerig :)

Nu ska jag duscha och så, sen ska jag vidare hem till Musen och kolla på film med honom och Jonas :)
Mycket trevligt sällskap måste jag säga :)


"They say that the hard way is the easy way in the end.."

When the stars go blue !

Shiiiit, nu har jag fan vatt duktig :D
Städat hela lägenheten, dammsugat, torkat golven, diskat och sånt :D Känner mej kung ;)
Plus att jag har jobbat hela dagen.. Nog att jag har överskottsenergi :P Haha..
Som tur är kommer Stoffe sen så att jag kan ta ut lite på honom :D Haha, han kommer döda mej, för han är nog megatrött idag :P Iaf så ska vi softa och kolla på film, vet dock inte vilken än :/ Men det blir nog bra :P


Förövrigt händer det inte såmycket.. Bortsätt från att jag och Kit har tjaffsat lite, det tog en dag, sen blev det bra igen, vi kom ju på att vi kan inte klara oss utan varandra ,v)
För jag älskar min Kittie, hon är min andra halva som gör mej hel !
We are one flash, one breath, one life, ONE BLOOD !!


Nu ska jag tvätta och duscha :D
Sen ska jag leta upp en bra Kit-film :D Haha

"I never promised you a ray of light
I never promised there'd be sunshine everyday
I give you everything I have, the good, the bad
Why do you put me on a pedestal
I'm so up high that I can't see the ground below
So help me down you've got it wrong
I don't belong there"

it really does hurt..

Helgen var väll ok.. Hade kul i fredags :) Dock hände lite otrevligheter på natten, men vafan, det gick ju bra tillslut :)
Nån tog isönder min Burberry parfym inne på Crom :( Mega ledsen blev jag :( Men jag har ju iofs en till :)

Lördagen tog jag det bara lugnt hemma hos Musen eftersom att jag skulle jobba på söndagen.. Och söndagen jobbade jag, sen spenderade jag kvällen hemma hos Musen med honom och Jonas :) Mycket trevligt sällskap :)


Idag har jag bara jobbat, sen vatt med Kerstin hos min Tatuerare och kollat på när hon tatuerade sej :P Mycket fint måste jag säga :) Och snart ska jag hem till Musen och kolla på Alvin och gänget som han har laddat ner till MEJ :D:D
Tackar tackar får jag väll säga då ;D hihi..


Förövrigt har det inte hänt såmycket.. Jag trivs i min brors lägenhet, så vi får ju se hur länge jag tänker stanna här..
Annars tycker jag att allt står helt stilla igen, i färgerna svart och vitt.. Inte så kul, men jag överlever nog..



166 dagar kvar till Magalug Anna :D
And the off we go ;)

RSS 2.0