MAGALUF :D

Är ju i Magaluf nu som alla vet som läser min blogg :P Sitter på en Pub som heter E 4:an.. En svensk sådan, ägs av Gislaveds folk :) Sitter med Jocke, ska käka och sånt..
Fett varmt är här.. Tror jag håller på att dö, här är typ 40 grader varmt.. Men skit i det, jag är ju ändå sjuk, har haft feber och grejer, och så har jag en sån jävla hosta, men jag är inte ensam, typ alla som går kursen är jättesjuka.. :/

Men jag mår iaf bra annars.. Skit kul är här :P
Just det, jag har blivit rånad oxå.. Haha.. Jag, Jocke och Mari har blivut rånade.. Så går det när man nattbadar på Magaluf stranden :P haha..

Lägger upp några bilder som förskotts visning ;D
Kommer ju hem på lördag, så jag kan lägga upp fler då när jag har fått bilder från alla :D

Nu ska jag dra.. Håller på att svettas ihjäl på detta stället :/
Ha det..

        
        



And off we Go :D

Nu, snart, när som helst åker jag ovh Anna från Billesholm mot Helsingborg för att sedan vidare åka till Kastrup och flyga till Magaluf :D
2 hela jävla veckor är vi borta :D Sug på den vetja ;D
Vi kommer dock att ha mobilerna med oss, men vi kommer bara svara om vi känner att du är viktig att prata med ;D Haha nee, men allvar, det är skit dyrt, så det är inte säkert vi svarar, men ring så kan vi skicka sms iaf ;D Haha..

Nu börjar jag faktist få lite resfeber, men bara lite ;D Medans anna står här och hoppar och är mega nojig ;D Haha nee, men allvar, inombords är hon nog det ;D
Och vet ni vad, Anna sa precis att vi är framme på Magaluf om 11 timmar ;D
Flyger från Kastrup kl 16.15, så innan dess kan ni nog ringa oss :D


Jaa, just det, det finns ju internet caféer, så vi ska FÖRSÖKA logga in och uppdatera nån gång därnere :D Kanske slänga in några bilder om det går :P

Ha det bra, Nu ska Anna blogga :D
11 timmar till Magaluf :D

easy come, easy go they say..

Klockan är nu kvart över 3 på natten och jag är inte änns trött.. Inte längre iaf.. Va trött när jag körde från stan, men inte nu längre.. Vad är det för fel? Måste ju sova..

3 dagar kvar, eller 2, klockan är ju över 12 :P Iaf.. Poängen är att jag FORTFARANDE inte har börjat packa än.. Hur bra är nu jag på en skala 1-10? 0 kanske? :P Men vafan, packa kan man göra dagen innan, för då hinner man inte packa ner allt onödigt som man inte behöver ha med sej för att man använder inte det ändå :P Dock så gnäller mamma lite för att jag inte har packat än, hon tycker att jag är en sån sista minuten människa som gör allt precis innan jag ska åka.. Men jag menar, det är lättast så, för då slipper man få resfeber (som en viss Anna har fått nu) :P Tycker det känns kanon att slippa känna av det :P Fast det smittar av sej lite när hon skriver överallt att hon har resfeber :P haha..
På fredag kommer hon :D Kulit ska det bli :D Saknar den tjejen så enormt grymt mycket så ni fattar inte.. Helt underbar är den människan, och tänk, jag får äran att spendera 2 hela veckor med henne på Mallis :P Hur underbart är nu inte det lixom? ;P

Jag saknar en viss närhet.. En viss beröring.. En viss värme.. Synd att allt slutade som det gjorde.. Men det va ju bäst så.. Iaf just nu.. Jag menar, tillochmed nu, när vi inte änns är tillsammans längre så bråkar vi.. Om såna små ovesäntliga grrjor, såna som man absolut inte ska bråka om.. Eller änns tjaffsa om..
Jag saknar honom, Varje dag saknar jag honom, ska inte ljuga.. Men jag kan inte bygga ett förhållande på en massa bråka.. Men han ska veta att han faktist är saknad.. Han får inte tro nåt annat..
Aldrig..

"Another day, another time and place..
We'll met another day..
Somewhere, someway..
It might be you and me.."

Sometimes i wonder..

5 dagar kvar.. Bara 5 dagar, sen är jag på Mallorca..
Borta, långt borta från allt skit härhemma i Skåne.. Så jävla skönt ska det bli att komma bort.. Få göra det jag själv vill, vara mejsjälv till 110%, och bara äga min tid åt mejsjälv.. Och Anna såklart :)
Låter kanske lite själviskt.. Men jag har mina anledningar..
Härhemma har jag lite svårt att tänka på mejsjälv i första han, försöker vara alla till lags, försöker göra alla glad, utan att tänka på hur jag själv mår.. Kanske därför jag har rasat så mycket i vikt som jag har.. Jag tror det, men jag har bara mejsjälv att skylla, för att jag inte känner efter hur jag själv mår.. Men nu har jag äntligen börjat göra det.. Det känns verkligen bra, för mej själv.. Även om, tyvärr, andra mår dåligt över det..

Jag märkte det när jag såg att jag hade rasat nästan över 5 kg i vikt och väger alldeles för lite.. Jag började få skakningar i kroppen.. Då va det bara dax att börja tänka på vad som va bäst för mej.. Det gjorde ont, det gjorde det, ska inte ljuga, men det va värt det nu i efterhand.. Jag måste verkligen börja bli självständig..

När jag kommer hem från Magaluf ska allt vara annorlunda, jag ska vara annorlunda..
Jag ska fortfarande försöka vara alla till lags, men faktist tänka först och främst på mejsjälv..
Jag ska göra det jag själv vill, på mina egna villkor.. På mitt egna sätt..


"Maybe it's true, maybe i am changed.. I'm still searching for answers..
I'm walking on this raod alone.. No one by my side"

Always the same !

Sitter hemma hos Mikaela nu, har inte gjort för mycket idag, mer än att handla motorolja till bilen ;) Och sen bara spenderat hela dagen tillsammans med Mikaela :)

Veckan har varit soft, jobbat och så bara.. Va dock på Center Syd med Kit i tisdags.. Annars har jag inte gjort allt för mycket efter jobb..

Måste börja packa nu med, Åker ju om 6 dagar :D Fast jag har inte packat över huvudtaget, det känns så jobbigt att göra det.. Saker som måste tvättas och sånt.. Men jag måste ju göra det.. Jag kan ju inte gå runder naken därnere.. Haha..
Men kul ska det bli, få spendera 2 héla veckor med Anna, det va längesen sist..
Älskar verkligen den Tjejen :)

Nee, nu ska jag vara social mot Mikaela och kolla om hon behöver hjälp med maten :)

6 dagar kvar, sen bär det av till Mallorca och Magaluf :)

"Keep ya head up, because, even if everything seems to fall apart,
there will come a light in your life, A strength that will keep you going,
to help you see all the good things in life..
Be not afraid of greatness, everything is gonna change some day..
You just have to believe it yourself.."

Grillning och Nattbad..

Grillade på jobb idag.. Helt mysigt va det.. Sen åt vi Marängsvis och grillade bananer :D
Sen efter jobb så nattbadade vi, jag, Fatima, Mikaela, Minna, Mike och Kevin.. Sjukt roligt :P Jag va såklart i vattnet sist, men jag kunde iaf putta i Mikaela :D

Nu ska jag sova.. Sen blir det stranden imorrnbitti :D


That smile !

Vilken dag det va igår :P Slutade jobba kl 7, stack ner och käkade med Mikaela, Mötte BorraBus och Jonas och några till.. Sen stack vi till Gröningen och åt Glass :P

Idag jobbade vi hela dagen, inte så kul.. Men imorrn ska vi iaf Grilla på jobb.. Och nattbada efteråt :P
Mike har fått för sej att han ska följa med och fotta, fast att det bara är vi tjejer som ska bada :)
Imorrn ska vi även till Danmark, Jag, Mikaela och Andreas, sen ska Andreas ta bussen hem och jag och Mikaela ska åka och jobba :/

Nu ska jag kolla på Desperete Housewives och sova :) Ha de

Alla blickar du ger..

Jaa, då börjar man jobba om ett tag.. Ska sola innan jobb tänkte jag, så jag hinner bli lite brun innan Magaluf :D
För det har ju inte vatt allt för fint väder i Sommar :/

Men nu ska jag in och göra vid mej, sen ska jag sticka till Sara en runda och Dricka kaffe :)
Skriver väll mer ikväll..
Kände bara att det va dax att skriva ett inlägg nu, det va ju mer än en vecka sen sist :/

Ha de..

RSS 2.0