Detta suger!!

Jaa, det gör det verkligen, är inte på humör och känner inte för det!!

Ville mest säga grattis till Angelica och Christian som fick en liten pojke den 29/10 -09 kl kvart över 9 på kvällen (ca) :)

POSS

Äntligen fredag..

Nu är det äntligen fredag, 8 timmars arbete, sen har jag helg :D
Ska bara ta det jävligt lugnt idag, sen imorrn ska jag till Gamlamormors och Farmors grav och tända ljus och lägga blommor.. Det är ju trotts allt medningen att man ska hedra dem bortgångna? Efter det Halloween fest på kvällen?

För ovanlighetens skull dricker jag mitt kaffe i bara mysbrax och mystofflor :D Bloggar och läser bloggar, men vanliga rutin på morgonen :)

Igår va umgicks jag med Linus typ hela dagen, va på väla och handlade lite, sen hem till Linus och drack Kaffe och snackade skit, saknat den mannen, inte umgåtts med honom sen innan sommaren? Det får allt bli ändring på det, Viesst Linus, Viesst? ;D Haha

Nee, men nu ska jag sätta upp håret och masa mej till jobb..
POSS



PAIN!!

Jaa, det har jag verkligen i ryggen efter massagen.. Känns som värsta träningsverken, fast ännu värre.. Men men, det går förhoppningsvis över snart..
Har föresten beställt nya böcker, eller samma böcker fast på engelska :D Twilight, New Moon, Eclipse och Breaking Dawn :D Är helt överlycklig :P haha, jävla nööööööörd jag är, jag vet :D
Älsk fyller år idag, så ett stort grattis till honom..
Nu ska jag nannilura..
POSS

Skärpning..

Jag läste ut 4:de Twilight boken "Sålänge vi båda andas" i söndags, men dålig uppdatering av mej ändå.. Ska försöka bättre mej nu när jag inte är försjunken i min fantasi värld, det finns ju en verklighet med ^^

Dricker mitt kaffe nu, som vanligt.. Ska snart ta på mej kläder och göra vid mej inför jobb, blir även väla en liten runda efteråt tror jag, ska se om jag hittar nåt enkelt till på lördag, ska ju på maskerad :/

POSS



Fredag & Bad

Jaa, idag ska jag iväg och bada med Lina, Nathalie, Kitty och Casper :D Så bli kul, längesen jag badade faktist..
Min dåliga uppdatering vet ni är pga min läsning av Twilight böckerna.. Men jag håller på med den sista nu, sen kommer jag förhoppninsvis igång igen, hoppas ni har överseende med detta :P


Nu ska jag hämta mitt kaffe, sen ska jag gå ut och röka, läsa ett kapitel och duscha :)
Ha en fortsatt trevlig fredagsförmiddag :)

POSS

Tid..

Det gick bra hos läkaren, har fått operationstid i Januari :)
Så nu är det bara att vänta :P

Nu ska jag dock göra vid mej innan jobb..

POSS

Läkaren..

Sorry för min dåliga uppdatering, har vatt helt försjunken i mina böcker :/ Men jag är snart klar med 3:an, och då är det bara 4:an kvar :D

Idag kl 10 ska jag vara i Landskrona och träffa läkaren, hoppas det går bra :) Men det gör det säkert :D
Men nu ska jag hoppa in i duschen och så..

POSS

Ljudet av ditt hjärta..

Jaa, nu läser jag den :D
Måste ursäkta för min dåliga uppdatering i helgen, men jag har vatt helt försjunken i "När jag hör din röst", började läsa den i lördags morse och läste ut den igår kväll..
Så nu är jag inne i bok 3, "Ljudet av ditt hjärta", Här går det undan när man hittar bra böcker ;D

Ska fixa min knäckta nagel halv 1 idag, råkade vara lite oförsiktig på jobb i fredags..
Måste till banken med, för tydligen är mitt visa kort avmagnitiserat ändå, gick inte att använda nån stans igår, men i lördags fungerade det :/

POSS

När jag hör in röst..

Började läsa den innan idag. och jag har redan läst 150 sidor :/
Vilken nörd jag är, men bra som fan är den :D

POSS

gult..

Nu är jag hemma, mitt hår är inte helt blont än, mer gult, men tacka gudarna för att det inte är orange längre.. Ska se om det blir lite bättre med silvershampoo oxå :)

POSS

finally..

Äntligen fredag, och äntligen frissan idag :D Sjukt skönt ska det bli, även om jag har börjat vänja mej :)

Har inte mycket mer än det att skriva just nu, så jag hoppas alla får en bra fredag på jobb/skola :) Ska försöka uppdatera hos frissan :P

POSS


one more..

en dag kvar att jobba, sen är det heeeeeeelg :D ska softa mej igenom den och umgås med mina föräldrar och deras vänner som kommer hit :) Ska bli mys och skönt faktist :)

Tänkte går ut och röka nu, sen borsta tänderna och gå och sussa..
Skulle bara skriva god natt och sov gott :P
Det kommer jag iaf att göra..
POSS

Skumt..

Nåt väldans skumt har hänt, skulle ju köra till banken för att fixa nytt visa kort, men jag tänkte sticka in om bankomaten först för att kolla.. Och jovisst kan det ske mirakel?
Mitt kort FUNGERAR :D Överglad är jag verkligen :D

Så jag struntar i att hämta mina böcker idag, får bli imorrn istället :D
Nu ska jag läsa lite..
POSS

Kaffe-beroende..

Skulle egentligen till banken efter jobb och fixa mitt Visa-kort, men min kaffe beroende tog över, så jag va tvungen att köra hem först :P Ska snart köra till banken dock, sen till ängelholm för att hämta mina älskade böcker som har kommit <3

Men nu ska jag sätta mej i Rally-Saaben (definitivt INTE min bil) och köra till Banken i Bjuv, sen ICA maxi i Ängelholm :D

POSS

Godnatt

Oj, klockan är redan halv 11, har legat och läst sen kl 8 typ :/ Tiden verkligen bara springer sin kos..
Ska sova nu iaf tänkte jag.. Är sjukt trött och sjukt öm över revbenen..
Imorrn ska jag till banken efter jobb, fixa ett nytt Visa-kort, eftersom att kick ass smart girl här lyckades avmagnitisera det i måndags.. OPPS :P
Nee, men sov gott med er..
POSS

ONT!

Va och fyllde i min tatto på höger revben för en stund sen, ONT, PAIN säger jag bara..
Men det är såå jävla värt det asså :) Ska boka tid nästa vecka för att fylla i det vita och skuggorna..
Nu ska jag äta..
Skriver sen..
POSS

mmhmm..

Ja, då är denna dagen snart över iaf.. Ska snart hoppa in i duschen, sen ska jag nog lägga mej och läsa, sen är det ju Desperate housewives :)
Imorrn ska jag till tatueraren igen, fylla i andra sidan :) Längtar tills dem är klara helt så att jag kan påbörja nåt nytt :)
POSS

Reklam nostalgi :D

Shit vad jag älskade den reklam låten, och idag av någon anledning började jag nynna på den på jobb :/
Nostalgi delux ^^

Nu är jag ledsen..

Blev ingen blondering idag :( Min Frisör mådde inte bra, så nu får jag vänta ända till fredag innan jag kan fixa mitt hår :( Skit ledsen är jag, verkligen..
Så nu är jag i ängelholm, har bäddat ner mej i soffan och läser min älskade bok "Om jag kunde drömma" som ni redan vet :)
Har föresten beställt alla 4 böckerna, "Om jag kunde drömma", "När jag hör din röst", "Ljudet av ditt hjärta" och "Sålänge vi båda andras".. Tänkte beställa dem på engelska med, men får vänta till löning och se hur mycket pengar jag har..
Då ska jag köpa hela Boxen med "Twilight", "New moon", "Eclipse" och "Breaking dawn" :) Exakt samma böcker fast på engelska,  jag tror dem berör mer på engelska eftersom att det är orginal språket, därav vill jag ha dem :D
POSS



Haha, skitkoncentrerad när jag läser :P

Jagad.

Sitter och har min sista paus nu, skönt att sluta snart och sticka till frissan :) Lyssnade på Jagad imorse, killen va i Kalmar, ledtrådarna va "gott med f" och "trivs i vatten" alla trodde att det va en chokladfabrik eller en ö som hette Flundran. När tiden hade gått ut berättade han att han va på Ica Maxi, som tydligen kallades Giraffen eller nåt. Men jag menar, vafan va det för ledtrådar? Vad har det med vatten att göra, och vadå gott med f? Där finns ju bara 2 f. Jävla idiot!

Kallsvettig :/

Som jag har skrivit i ett tidigare inlägg hatar jag när man vet att man har drömt, men absolut inte kommer ihåg den.. Det hände mej inatt, jag vet att jag har drömt, jag kommer ihåg att jag har drömt, men jag kommer INTE ihåg vad drömmen handlade om.. Men jag vaknade helt kallsvettig :/ Vet inte om det va på ett bra sätt eller ett dåligt sätt? Duktigt frustrerande..

Sitter iaf och börjar piggna till nu med mitt kaffe :) Och fasar för att jag antagligen måste skrapa rutorna på min bil :/ Igårkväll vid halv 10 när jag skulle till Bjuv för att kolla om det va bankomaten eller mitt Visa-kort (och det VAR mitt Visa-kort) fick jag skrapa rutorna och graderna låg på + - noll typ :/ Inte alls kul att börja sin morgon sådär :(

Jaja, skit i det, idag blir jag ju förhoppningsvis blond :D Så det är vi glada för iaf..
Nee, nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe och få på mej kläder, sitter här i morgonrock :P

POSS




"death is peacefull, easy..
life is harder, komplicated.."

CP blogg (!?)

Jag vet inte om det bara är min blogg just nu som är CP..
Men 2 inlägg jag har skrivit, dem senaste, kanske tillochmed detta inlägget (!?), har blivit dubbla inlägg, och inte nog med det, nej, hela jävla blogg-sidan ska dampa och sega så in uta helvete.. What's up with that lixom?
Är det bara min eller finns det fler som har det så?


Natti..
POSS


true that..

Har precis kollat på Twilight, va bara tvungen nu när jag har börjat läsa boken, jag bara ÄLSKAR den filmen, och jag bara längtar till New Moon och Eclipse :)

Ska lägga mej och läsa ett tag nu, sen ska jag nog nanna kudden.. Upp tidigt imorrn igen ju :(

POSS




"när liver erbjuder en dröm som övertäffar alla förväntningar
kan man inte sörja när den tar slut.."


true that..

Har precis kollat på Twilight, va bara tvungen nu när jag har börjat läsa boken, jag bara ÄLSKAR den filmen, och jag bara längtar till New Moon och Eclipse :)

Ska lägga mej och läsa ett tag nu, sen ska jag nog nanna kudden.. Upp tidigt imorrn igen ju :(

POSS




"när liver erbjuder en dröm som övertäffar alla förväntningar
kan man inte sörja när den tar slut.."


Om jag kunde drömma..

Har börjat läsa "Om jag kunde drömma" (Twilight) som alla nog redan vet.. Har du redan sett filmen typ 100 ggr, men boken är lätt bätte, och ändå har jag bara läst några kapitel..
Tänkte att jag skulle sticka hem till Lina idag, men begravde mej i boken vid halv 5 eller nåt, och vaknade upp från den nu, och det känns lite sent nu, så jag sticker till henne nån dag i veckan :)


Imorrn ska jag till Frissan, tack och lov :D Kommer bli skönt..
Ska snart köra till Bjuv med för att kolla om kortet är ur funktion eller om det bara va tillfälligt innan..

PUSS


<3


Om jag kunde drömma..

Har börjat läsa "Om jag kunde drömma" (Twilight) som alla nog redan vet.. Har du redan sett filmen typ 100 ggr, men boken är lätt bätte, och ändå har jag bara läst några kapitel..
Tänkte att jag skulle sticka hem till Lina idag, men begravde mej i boken vid halv 5 eller nåt, och vaknade upp från den nu, och det känns lite sent nu, så jag sticker till henne nån dag i veckan :)


Imorrn ska jag till Frissan, tack och lov :D Kommer bli skönt..
Ska snart köra till Bjuv med för att kolla om kortet är ur funktion eller om det bara va tillfälligt innan..

PUSS


<3


Jävla skit!!

Jag valde att gå upp till Kiosken, friskis som jag är ;D Tar med mitt Visa-kort för att ta ut pengar, lägger kortet i fickan, tyvärr samma ficka som brickan till vårt larm, så när jag kom till bankomaten hade jag fan i mej lyckats avmagnitisera mitt Visa-kort.. Vad ska jag nu göra? Jag använder det jävla kortet varje dag.. Är helt handikappad utan mitt kort :/ Och det kommer fan ta över en veckan innan jag får ett nytt..
Det är tacken för att man väljer att vara en nyttig friskis och gå istället för att köra bil när det nästan är minusgrader..


Jaja, nog om mitt gnäll..  Tillsvidare iaf ;D
PUSS


Right..

Kommit hem från jobb nu, skönt värre.. Segt som fan att jobba måndagar :/
Eller, måndagar förövrigt är skitsega, en hel vecka till helg igen lixom :(

Funderar på att gå upp till kiosken, för mina cigg är slut, panik lixom.. Men jag har lite ångest om jag ska gå eller ta bilen, det är inte långt att gå, men så sjukt jävla kallt :( Men det är bara onödiga bensinpengar om jag tar bilen.. Hjälp mej?

Men nu ska jag gå och hämta kaffe och kolla om där är nåt på TV medans jag bestämmer vad jag ska göra :)
PUSS


Jaha ja..

Godmorgon?
I lördags natt/söndags morse gick jag och la mej denna tiden, helt sjukt :/ Trött är jag och mitt kaffe blev svagt :( Känns som att denna dagen inte kommer att sluta så jättebra :/
Jaja, skit i det, bara att bita ihop..

Haha, jag har världens frilla idag, somnade med blött hår igår, och det va kanske inte det smartaste ;P Men som tur är ska jag bara jobba :P

Nu ska jag fixa till mej lite,
PUSS

Gårdagen..

Va hemma hos Fatima och kollade på Fotbollen, drack och bara mös med tjejerna :)
Sen stack vi ner i Helsingborg och mötte min Bror, Andreas och några till.. Efter det blev det Harrys och shakeade asset, Sen stack jag till The Tivoli och fortsatte och shakea där :D
Som sagt, va fortfarande full när jag vaknade upp i morse :S




Ångest..

En söndag går såå jävla fort, även om man aldrig gör nåt speciellt :S
Nu är jag iaf hemma i Billesholm, ska hoppa in i duschen, sen kommer lite bilder och info om igår :)

PUSS

Never again..

Yeah, right? Ligger i Ängelholm nu, mega bakis, va fortfarande full när jag vaknade :/ Fy fan.. ska snart hem till Billesholm, och då kommer det upp lite bilder från igår :)
Ville bara att ni skulle veta att det är sjukt synd om mej :P
PUSS

DOMARJÄVEL!!

Jag LOVAR att den jävla domaren höll på Danmark!! Sverige gjorde 2 jävla mål, men dem dömdes bort.. Men när Danmark gör mål, då räknas det.. Äckliga jävel..

Sitter hemma hos Fatima nu, blir inga kort förän imorrn, men roligt har jag iaf :D Va bara tvungen att skriva lite :P

PUSS

Tyvärr

Tyvärr blir det inga helbilder nu, för min dator är cp och läser inte kortet och mammas dator är cp som hänger sej.. Ni får allt vänta till inatt eller imorrn..

PUSS

Så blev sminkningen :)

Nu va sminkningen klar :) Helbild kommer precis innan jag ska sticka, men såhär blev sminkningen, blev nöld faktist :)


Färdigklädd :)

Nu är jag färdigklädd, bara sminkningen kvar :) Men ni får en helhelts bild sen innan jag sticker :)
Bra visst :)


Ska snart äta, pyttipanna :) Mumma :P Eller jaa, inte jättegott, men det finns värre saker ;p Haha
Sen blir det sminkning, sen iväg till Fatima tha Best ;D Haha..


PUSS



Hemkommen..

Jaa, då är man hemkommen igen, vatt inne hos min käre bror en runda, dem skulle över till Danmark och kolla fotbollen, och min käre Jönköpingskompis va ju där, så jag va tvungen att köra in och säga hej, för kommer ju som sagt inte vara så körduglig imorrn :/

Satt och kollade när Daniel och Johan spelade fotboll på min brors X-box, Kim och Lantz gick runder i lägenheten och Andreas, min kompis, satt och masserade mitt skulderblad när jag kollade på fotbollen :P Sen skulle dem sticka och jag körde hem, and here i am lixom..

Ska snart hoppa in i duschen och börja göra mej redo, sen ska min käre far köra mej till Helsingborg, där vi ska ha en kick ass Girls night :D

Hörs sen :)
PUSS

Fotboll och Ferre :P

Idag är det fotboll, Sverige - Danmark, och vi ska köra över dem jävlarna :D
Sen ikväll blir det Girls night hos Fatima, med mina underbara arbetskolleger :D Kommer bli sköj :D


Just nu gör jag inte såmycket, snacka med Anna Lewin och hennes och en viss killes bortgjordhet :P Jag höll på att döö av skratt, verkligen otajmat :P Hihi..

Nee, nu ska jag vandra ut och röka en cigarett :P
PUSS



Kim Zarah Heidi Johnsson & Anna Sara Lewin
Barskolan Magaluf Mallorca 2008 ;P 


:(

Jaha, då blev det som det blev idag :( Sitter hemma i Billesholm igen.. Man kan hoppas att det blir bättre med tiden, men det får ju faktist tiden avgöra..

Missade Idol, eller jaa, såg dem 3 sista, men det va ju inte så mycket, ska dock se vem som åker ut :) Sen blir det nog bara att lägga mej i sängen under täcket och hoppas på att där är nåt bra på TV ikväll.. Och invänta morgondagen :)

PUSS

Jag känner mej duktig :)

Jaa, idag känner jag mej duktig, va ute och gick med min käre mor i ca 1 timme idag :) Det va rätt skönt, lite kallt, men man blev varm ganska fort, dock fick jag håll efter ca 300 meter :/ Jag måste verkligen börja röra på mej mer..

Ska snart köra till Ängelholm, får se hur det går idag.. Men men, det är ett senare bekymmer..


Jag med min fina hårfärg idag när jag skulle ut och gå med mamma :P
Inte den bästa bilden, men ett bevis iaf :)


Så jävla kul egentligen :P

Gick ju på väla innan, och jääääävlar vad folk glodde på min hårfärg, det är sjukt kul egentligen om man tänker efter, för jag lovar att dem tror att jag VILL se ut såhär, men det vill jag ju inte, men det vet inte dem, och jag tror det retar dem lite.. För det är sånas människor som absolut inte hade gått utanför dörren om dem hade settt ut så.. Skrattretande egentligen, från min sida iaf :P

Ska snart göra mej nåt lätt att äta tror jag, börjar bli utsvulten, och det går ju inte, för jag kan bli ganska grinig då :P Och det är aldrig roligt med en grinig Zarah kan jag lova er..

Men vi säger så..
PUSS

Krockskadad bil..

Mammas krockskadade bil, vår föredetta granne, som INTE kan köra bil, körde med släp igår, vilket hon absolut INTE kan det heller.. Iaf, vi bor i precis vid en vändzone, så när hon skulle vända med detta jävla släpet tog hon inte ut svängen ordentligt, så hon skrapade hela släpet i mammas kofångare.. Och uppmärksamma, att jag, som ALDRIG har kört med släp hade tillochmed kunnat göra detdära bättre!!!





Snygg va? Jävla idiot till bilförare!! Vissa ska inte ha körkort!

Nu ska jag sticka till väla, men jag uppdaterar antagligen senare igen :P
PUSS


Avfärd..

Jaa, nu ska jag borsta tänderna, sen blir det avfärd mot Lina, som iofs bara bor några minuter bort :P Men ändå :) Det är iaf för kallt för aqtt gå, så jag tar bilen :P Jävla latmask jag är.. Haha..

PUSS

Vilken osis...

Jag vaknade kl 9 och trodde att jag hade försovit mej, när jag imnte har börjar tidigt denna veckan alls, ännu mindre idag, för jag e ledig :/ Vilken osis, för jag kunde fan inte somna om, hur mycket jag än försökte :/
Så det va bara att gå upp, ut och röka och ta mitt älskade kaffe :)

Ska snart göra vid mej, sen köra hem till Baben Lina och ha skojsigt.. Därefter ska jag till väla och fixa med försökringsbolaget för min gamla mobil som tydligen har blivit stulen :/ Osis där med, fast det va ju inte min längre :P

Nee, nu ska jag sätta igång lite musik och funder över hur jag ska göra med mitt hår :/
PUSS

Nice price..

Äntligen är man hemma och kan slappna av, för nu har man äntligen helg :D En 3 dagars låååång helg :D
Ska umgås med tjejerna från jobb på lördag tänkte jag, Girls night "out", för vi har inte rikitgt bestämt om vi ska ut, märker vi på lördag :)

Sitter och dricker mitt älskade kaffe nu, ska nog snart äta, nån konstig kyckling-gryta med ris :) Jag är typ helt utsvullten :/

Imorrn ska jag hem till min Babe, Lina och dricka kaffe och snacka en massa skit, i miss my girlygirl :(
Ska bli kulkul och träffa henne  igen :D

PUSS

Sjukt dåligt humör.

Idag är jag verkligen på sjukt dåligt humör, allt bara går åt helt fel håll känns det som. Det ända som får mig på bra humör är Fatimas glädjeaura ;) haha. Och hennes ljuva sång :p skönt att denna dagen snart är över så man kan åka hem och lägga sig med täcket över huvudet. Just det, Fatima är numera Pip 1 ;) PUSS

Sjukt dåligt humör.

Idag är jag verkligen på sjukt dåligt humör, allt bara går åt helt fel håll känns det som. Det ända som får mig på bra humör är Fatimas glädjeaura ;) haha. Och hennes ljuva sång :p skönt att denna dagen snart är över så man kan åka hem och lägga sig med täcket över huvudet. Just det, Fatima är numera Pip 1 ;) PUSS

Sjukt dåligt humör.

Idag är jag verkligen på sjukt dåligt humör, allt bara går åt helt fel håll känns det som. Det ända som får mig på bra humör är Fatimas glädjeaura ;) haha. Och hennes ljuva sång :p skönt att denna dagen snart är över så man kan åka hem och lägga sig med täcket över huvudet. Just det, Fatima är numera Pip 1 ;) PUSS

Sjukt dåligt humör.

Idag är jag verkligen på sjukt dåligt humör, allt bara går åt helt fel håll känns det som. Det ända som får mig på bra humör är Fatimas glädjeaura ;) haha. Och hennes ljuva sång :p skönt att denna dagen snart är över så man kan åka hem och lägga sig med täcket över huvudet. Just det, Fatima är numera Pip 1 ;) PUSS

Mitt orangea hår..

Fan, färgningen tog nästan ingenting idag, det är fortfarande orange, men lite ljusare..
Och jag tänker INTE visa mej ute offentligt såhär, det får bli keps eller mössa, that's it..

Ska snart göra mej iordning och köra till "my beloved" jobb, en dag kvar, bara en dag kvar..
Sen ska jag låsa in mej hela helgen, med en filt runt om mej och invänta tisdagen så att jag kan sticka till min frisör.. Man börja ju fundera vad jag egentligen har gett mej in i :/



Ingen bra bild, men nu ser ni ungefär hur min hårfärg ser ut :/
Den bjuder jag på..
PUSS


:D

Sitter här med blondering i håret igen :) Känns nice som fan :D Så snart blir jag fin i håret hoppas jag :P
Min tatuering gör ont, såklart, men fin som fan är den, dock är det ju en gammal som jag bara har fyllt i, men ändå :) Nu är den ännu finare :)

Kollar på Magnus Betnér, i love you, men det vet ni ju redan :)


Ey Christina Lopez ^^


Haha, såå jävla bra :D
Rosa Gonzales ;D


You want some shit?

Pablo Francisco is the shit :P Skit rolig, lägge in ett youtube klipp sen :P
Vaknade för en stund sen, eller vaknade först kl 7 av ett sms från Linda, hon visste nog inte att jag jobbade eftermiddag :P Sen gick jag upp vid 10 :P
Nu dricker jag mitt kaffe och checkar Youtube, skrattar så jag håller på att dö emellanåt :)


Jobbar sista dagen idag, sen är det helg för min del, inte för att det spelar så stor roll, jag gör ju aldrig nåt på helgerna ändå längre, eller jaa, inte mycket iaf :( Men jag slipper jobba iaf ;D

Nu ska jag röka, sen koka mer kaffe :P
PUSS



Hyffsat Gammal bild på mej :P


TV dags..

Finns inte så mycket annat att göra, så nu ska jag bädda ner mej i sängen och kolla på Min bästa väns bröllop :)
Natti PUSS

Blont :D

Såhär såg jag ut sist jag hade blont hår, dock 3 år sen nu, men iaf :P


Drygt.

Har slutat jobba, eller ja, stängt ner maskinen. Väntar bara på att få stämpla ut, och dessa minuterna är nog dem drygaste på hela dagen. Men snart så :) för övrigt har jag tydligen ett nytt smeknamn, "morots" cupcake, enligt Fatima :p PUSS

Toddels

Jag fattar inte var alla komiker får allt ifrån? Vissa grejer är ju så sjukt roliga så man nästan pissar på sig :p Magnus Betnér är ändå min stora idol, han är helt klart bäst, sen är det nog Shan Achi, eller hur det stavas. PUSS

Förspel ;)

Tatueringen gick bra, ofcourse :) bara ifyllnad dock. Ska dit igen nästa onsdag och fylla i nästa sida :) Fatima och Örjan diskuterade nåt innan, kommer inte ihåg vad, men Örjan sa iaf att han kunde lägga Fatima i knät och ge henne smisk, men enligt henne va det nåt hon kallade förspel. Så nu vet ni det, vill ni då partnern tänd, lägg henne/honom i knät och smiska nåt djävulskt ;) Och fungerar det inte, kontakta mig så lämnar jag meddelandet till vår allas älskade Fatima. Haha. PUSS

Are you on ecstacy?

Haha, såå jävla bra :D Fatima som tipsade mej ;p


Tatueringsdax ;p

Idag ska jag fylla i mina tatueringar, eller kanske bara en, får se hur mycket vi hinner med, för jag ska ju jobba halv 3 sen :/
Sitter och väntar på mitt kaffe, så jag tänkte skriva en liten rad bara :)


Drömde nåt helt mysko inatt, att jag va i NYC, men vägarna såg sjuuuukt annorlunda ut, ungefär som berg-o-dal banor :/ Lite läskigt, men jag hade skitkul och skrek "VEM FAN BEHÖVER BERG-O-DAL BANOR?" :D
Och vi körde där om och om igen, men jag kommer inte ihåg vilka som va med i drömmen :S


Nu är mitt kaffe klart, så jag ska njuta lite av det innan jag gör vid mej..
PUSS

Mitt i natten :/

Tjugo i 1 på natten, allt blir såå fel när man jobbar eftermiddag :/ Ska dock snart sova, ska ju vara hos tatueraren kl 10 imorrn :/
Börjar bli trött ändå :) För en gångs skull, annars brukar jag sitta uppe till typ halv 4 och sånt :/


Nee, men nu ska jag röka, sen ska jag sova :)
PUSS



Magaluf Reunion 2008 <3


Smekning på kinden.

Borra kom precis ut och gav mig en smekning på kinden, sött av honom :p Ska snart upp och jobba igen, usch och fy :( Men det är bara att bita ihop i 3 och en halv timme till :p

Ett gott skratt.

Fick ett gott skratt här på jobb innan, Mimmi är mer förtvivlad över mitt hår än vad jag är :p hon tyckte att jag skulle ta mitt förnuft till fånga och färga det mörkt igen. Jag sa att undermedvetet gör jag nog det mycket för att det stör folk, och hon tyckte att jag skulle komma upp till mitt medvetande igen :p helt förtvivlad, och Fatima försökte dra till sig uppmärksamheten till sig för att hon är på min sida, men det gick inte så bra för hennes del, och jag höll på att dö av skratt, skit kul, iaf när man va här :) För övrigt sitter Borra och bålar på en tidning, och jag säger till honom att sluta, men killen är fortfarande i trotsåldern ;)

Shiiiiiiit mitt hår..

Jaa, nu är blonderingen urtvättad, och nu är mitt hår orange, men jag beställde tid hos frissan idag, ska dit på tisdag nästa vecka :) Och jag lär ju ha blonderat det en gång till innan jag ska till henne :P

Förövrig ska jag till min tatuerare imorrn, så jag kommer inte uppdatera så mycket imorrn tror jag, kanske från mobilen..
Ska börja göra vid mej nu, sen ska jag röra mej mot jobb, måste dock in om nån stans och handla käk, annars överlever inte jag denna dagen på jobb :/

Later ;p

Snygg jag är ;D

Sitter här nu med färg i håret ;D Ser ut som en freaking alien ;D Men den bilden bjuder jag på :D


Snart så :)

Snart ska jag köra till affären och handla mer hårfärg, detta funkar lixom inte! :P Men men, som sagt, jag är bara på jobb på veckodagarna när jag jobbar eftermiddag, så det är inte så många som ser det, men vill ändå bli klar med håret fort :P

Dricker mitt kaffe nu, som vanligt :D Ska snart se om jag får kontakt med lina, tänkte fråga om hon vill med och handla :P Annars får jag köra själv :/
Men det gör inte så mycket, tar typ bara 5 min dit, eller 10 kanske ;D

Later ;p

fy fan :(

Trött som ett as, men jag ska inte sova än, måste hålla mej vaken ett tag till..
Imorrn ska jag sticka och handla ännu en blondering :P Mitt hår är INTE snyggt kan jag ju säga, men det blir ju bra när det är klart :D

Dricker kaffe nu, ska snart slänga på en film och käka chips :D
Men vi hörs imorrn :P
Later ;p

Trevligt sällskap

Sitter här med Borra nu, trevligt sällskap :) Fast nu gick han, bu freaking hu. Min sista långa paus nu, skit tråkigt faktiskt. Jag har egentligen inte mycket att skriva, gör det mest för att jag är uttråkad. Fick precis frågan var svininfluensan tog vägen? Bra fråga? Var tog den vägen egentligen? Det kan vi ju ha och fundera på, för man har inte hört nåt om den på länge nu?

Gnäll :p

Haha, Fatima och Borra sitter och gnäller på varandra, rätt roligt att lyssna på faktiskt :) Nu sjunger hon oxå, och det låter INTE bra kan jag ju säga :p Sorry Fatima, men jag har lovat att vara ärlig ;) har paus nu, skönt värre :) Nu ska jag vara lite social, Mikaela kom precis ut oxå.

Usch då..

Ska snart käka Spagetti och köttfärssås, sen ska jag dra mej till jobb :/
Men men, kanske uppdaterar på jobb, vem vet :D

Later ;p

Röd/orange hårfärg

Jag ångrade mej, jag ska inte slänga i det bruna i håret, jag ska nog testa färga det blont, helt blont, men det innebär att jag får gå och va röd/orange i håret ett tag, men det kan jag stå ut med, för det är bara på jobb :P Och där är vi ändå såå snygga i hårnät :P
Så jag slänger inte in några bilder nu, så roligt ska vi inte ha :P

Nu ska jag hoppa in i duschen :)
Later ;p

Färga håret :D

Jaa, fick ett ryck idag och handlade hårfärg, ska gå från svart till brunt, vilket innebär att jag måste bleka det först :/ Men ska slänga i brunt direkt efter :D
Kommer bilder sen :P

Later ;p

Ojdå..

Skrev bara ett inlägg igår, somnade fruktansvärt tidigt, typ vid 9 kanske? Och vaknade kl 8 idag, och så ska jag jobba eftermiddag, till halv 12 inatt det vill säga.. Kommer fan va astrött, starkt jobbat av mej, visst? :/
Och nu vet jag iinte alls vad jag ska göra innan jobb, klockan är ju bara halv 10? :/


Aja, strunt samma, jag kommer väll på nåt snart :P
Later ;p

Söndag..

Jaa, då ligger man här i soffan, legat här i ca en och en halv timme.. Micke ligger fortfarande och sover, kanske jag med borde?
Natten va vädans lång, jobbig och jaa, dålig helt enkelt, varför behöver jag inte gå in på, men kvällen va väll inte helt lyckad heller tyvärr..

Ska snart gå ut och röka tänkte jag.. Uppdaterar sen..
Later ;p

Nåt jag hatar..

Nåt jag hatar är när man vet att man har drömt, men man kommer inte ihåg vad man har drömt :/ Jag kommer nästan alltid bara ihåg såna dåliga, nästan mardrömmar, men jag kommer nästan aldrig ihåg några bra, fina drömmar :/ Frågan är varför?

Sitter och dricker kaffe atm, ska snart gå in och duscha och så tänkte jag :) Vet inte riktigt när vi ska iväg så det är lika bra att vara klar i tid :P haha, kanske lite överdrivet tidigt, men skit i det :P
Bättre förtidigt än försent visst :P

Nee, nu ska jag gå och röka en cigg, uppdaterar sen :)
Later ;p

Vilken fredag..

Efter Idol somnade jag i soffan, vaknade kl 1 av att jag drömde hemska drömmar om min bror :( Tar att det bara va en dröm :D Annars hade jag blivit rädd :/

Nu ska jag snart köra och Hämta Robin och hans flickvän på The Tivoli, kände att det va dax eftersom att jag har somnat en gång redan, händer det igen finns risken att jag inte vaknar :S

Men ni får ha en fortsatt trevlig natt..

Later ;p

Mega regnbåge :D

Va ute och rökade hemma innan, det regnade, men det va ändå solsken, och då tittade där fram, inte en liten regnbåge, uten en STOOOR en :D Jag tycker regnbågar är såå fina :D




Chill..

Jaa, det blir det idag, ska snart köra till Ängelholm så att jag inte missar Idol :)
Sen inatt ska jag nog va chaufför till Robin och hand flickvän :) Känns skönt att kunna ställa upp för sina vänner :)

Tänkte bara skriva lite här för att jag inte hade nåt annat att göra för tillfället :P

Later ;p


?

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/307565/zarahlicious?claim=sxpzskqrvgy">Följ min blogg med bloglovin</a>

Deckad..

Jaa, har vatt hemma sen ca tjugo i 3, det gick isönder på jobb, så kvart över 3 va jag där ifrån :P Skööööönt :) Dock så totaldeckade jag i sängen direkt, på alla kramdjur, kuddar och filtar, men guuuud så skönt det va :D Hade en Ozzy-katt som log ihop krupen vid min bröstkorg med, mysmys :D
Skulle bara sova i en halvtimme, satte klockan på kvart över 3, dock snoozade jag i typ sådär över en timme :P Haha, är man trött så är man :D


Nu är jag iaf pigg och dricker mitt älskade kaffe :D Ska packa ihop mina grejor om ett tag, sen ska jag köra till Ängelholm hade jag tänk, ligga nerbäddad i soffan med en filt och varm choklad kanske? ;p
Det börjar ju dock bli riktigt kallt nu :(

Later ;p

Hata..

Fan vad jag hatar att gå upp såhär tidigt, man är ju inte människa förän iaf tidigast kl 7 :/
Men nu är det iaf äntligen fredag :D Och jag har en otroligt skööööön helg framför mej ;p


Nu är tiden bokad iaf, så nu får vi se när dem hör av sej och hur det går framöver :D Hoppas det går bra, och att det blir av såfort som möjligt, har velat detta sen jag va typ 14 år gammal :/

La mej med blött hår igår, så nu står det åt alla håll, och blir ju inte bättre alls eftersom att det är kortklippt..
Men men, jag ska ju faktist bara till och från jobb i denna frisyren ;D

Återkommer senare  idag :)
Later ;p




Gammal bild på mej och Louise, jag tror vi gick i första ring då ;D


Bless the broken road <3



Världens mysigaste låt just nu :D


Nehe :(

Då blev det inge Lina idag, för att hon jobbade, ända tills imorrn :( Trist värre ju.. Men men, kommer fler dagar :D
Så nu har jag bestämt att jag ska nog åka med pappa till väla istället :D Se om jag hittar nån fin liten väska kanske :) Men jag har inte bestämt mej till 100 än.. Vi får se :)


Sitter och pratar med min bästaste bästaste vän på msn nu, saknar honom så otroligt mycket, har inte träffats på snart 1 år, och ändå bor han bara i Landskrona :( Men får väll ta och köra ner och hälsa på honom nån dag :)

Nu ska jag koka kaffe och röka en cigg tänkte jag, återkommer senare :)
Later ;p



Väldans gammal bild på min bästaste kompis Aki, iloveu dude <3


Die!!

Fy fan, sjukt trött är jag, detta är inte mänskligt asså, jag höll på att somna på jobb, och på vägen hem :/
Ska nog lägga mej och snarka kudde en timme kanske? Bara det att jag har lovat Miss Lina att kommer hem till henne sen på kaffe, känns som evigheter sen sist vi träffades :/ Jag saknar ju min Darling mycket <3

Jobb va tråkigt som vanligt, dock så har jag bestämt mej för en sak jag ska göra nu snart såfort jag har pengar, eller tar mej råd :P Kan inte skriva det här än, och just nu är det nog bara Fatima och Johanna som vet vad jag syfftar på? :P

Nu ska jag dricka upp mitt älskade kaffe, sen ska jag nog ta mej en liten lur innan jag sticker till Miss Lina :)

Later ;p




Lina, jag och Cassi nån gång i Vintras :)


The most wierdest dream :/

Drömde nåt såå sjukt knass inatt :/
Vi har skaffat larm, och jag va hemma själv, det kom 2 killar in i huset, dock lyckades jag gömma mej, kontaktade centralen genom larmet, sen sprang jag ut.. Jag hade min väska och mina nycklar med husnyckel, bilnyckel, larmbricka och sånt i dem, på bordet.. Jag ringde till mamma och pappa oxå..
Sen sprang killarna ut och jag sprang in, upptäcker att mina nycklar är borta, precis då kommer mamma och pappa.. Jag är helt hysterisk och springer ut och ser att min bil är borta, och mina föräldrar säger, Nee, men det är lugnt, vi hittar den sen, låt det va sålänge, sen gick dem och letade efter katterna, brydde sej inte :/
Dem tog katterna till en av grannarna, sen brast jag i ännu mer panik och skrek, Ni fattar väll att dem kommer in i huset och kan stänga av larmet med mina nycklar? Jaa, svarade dem, men vi har inte tid med det just nu, gå hem igen..
Sen vaknade jag och kunde fan knappt somna om igen, paniken bara steg i mej även när jag va vaken, sjukt läskigt :/ Otroligt verkligt va det..

Nee, nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sen ska jag göra vid mej och köra till juuuuubb :P
Later ;p




Min pärla <3


RSS 2.0